برگزاری کنفرانس «آذربایجان و روند شکل‌گیری دموکراسی پایدار» در دانشگاه هومبولت برلین

پانزده اردیبهشت ۱۴۰۳ (۴ مای ۲۰۲۴) دانشگاه هومبولت برلین میزبان کنفرانس «آذربایجان و روند شکلگیری دموکراسی پایدار» بود. برگزار کننده این سمینار «فعالان جامعه مدنی آذربایجان» بود که این مجموعه از همکاری برخی احزاب و تشکلهای سیاسی و نیز فعالان مستقل آذربایجان ایجاد شده است که کانون دموکراسی و توسعه آذربایجان یکی از اعضای این مجموعه می‌باشد.

چهره‌های شناخته شده و فعالان تورک از حوزه‌های مختلف سیاست، چپ کارگری، حقوق بشر، زنان و اقلیتهای جنسیتی و .. جز مدعوین کنفرانس بودند که به سخنرانی و ارائه مطالب پرداختند.
سخنرانی افتتاحیه توسط دکتر سیمین صبری نماینده حزب دمکرات آذربایجان و آقای علیرضا اردبیلی نماینده کانون دمکراسی و توسعه آذربایجان انجام شد. خانم صبری در صحبتهای خود به اهداف سمینار پرداخته و به سوالات و انتقادات طرح شده در مورد سمینار جواب دادند. موضوع سخنان علیرضا اردبیلی «در ستایش گفتگو» بود و اهمیت گفتگو و جوانب مختلف آن درباره آینده ایران و مشکلات پیش روی آن را توضیح میداد.

سخنرانیها در سه پانل مختلف با مدیریت خانم اومای رادمهر، آقای یونس سلطان زاده و خانم مهری اسد زاده انجام شد و خانمها ژاله تبریزی مدیر جمعیت حقوق بشر ارک، سیمین صبری سخنگوی حزب دمکرات آذربایجان، اومای رادمهر عضو شورای مرکزی کانون دمکراسی و توسعه آذربایجان، نگار گلکار فعال حقوق زبانی و صحرا حکاکپور فعال حقوق زنان و آقایان حسن شریعتمداری فعال سیاسی، ضیا صدرالاشرافی نویسنده، رضا مریدی سیاستمدار و وزیر سابق حکومت محلی در کانادا، یونس شاملی ژورنالیست، علیرضا اردبیلی فعال سیاسی و مدیر ژورنال تریبون، حسین یحیایی نویسنده، حسن افراز فعال مدنی، امید اقدمی فعال سیاسی از جمله سخنرانان بودند که در موضوعات مختلفی چون سیستم آینده ایران و دمکراسی پایدار، نقش آذربایجان در تحولات ایران، دمکراسی جنسیتی، ناسیونالیسم تباری و مدنی، فدرالیسم و … سخنرانی کردند. متاسفانه خانم شیرین عبادی که از سخنرانان اینترنتی سمینار بود، به دلایل تکنیکی نتوانستند حضور پیدا کنند که بعد از سمینار با انتشار پیام علنی علت آن را توضیح و عذرخواهی کردند.

علاقه‌مندان به کنفرانس از طریق حضور در سالن برگزاری و نیز به شکل آنلاین امکان شرکت داشتند که استقبال خوبی از این کنفرانس به عمل آمده بود. اعضای احزاب دیگر اوپوزیسیون و ملیتهای غیر فارس نیز در جمع حاضیرین بودند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

30 − = twenty

پیمایش به بالا